Annons
Annons

Senaste

Johan Wester i min sportradio

Jag med Johan Wester när han höll i Allas allsång på malmöfestivalen 2010.

Jag med Johan Wester när han höll i Allas allsång på Malmöfestivalen 2010.

Vad har Johan Wester med sport att göra undrar du säkert nu? Det undrade jag också när jag satte mig i bilen för att köra till min simträning i går kväll. Jag har en bit att köra till simhallen i Malmö, och det skulle ju kunna kännas lite drygt. Om det inte var för att jag då för en gångs skull får möjlighet att lyssna på sportradion i lugn och ro :-).

Annons

Och just när jag satte på sportextra i går möttes jag av Johan Westers röst. Igen. Våra vägar har verkligen korsats den sista tiden. Han dyker liksom upp lite överallt. Först hade vi ett par möten inför Allas allsång på Malmöfestivalen. Sedan var vi på allsången. För några helger sedan stod han som värd för humorfestivalen i Lund och syntes mycket i media inför det. Och just nu pågår en omröstning här på Allas om vi ska se Spamalot (som han medverkar i) eller gå på Elton John när vi har julfest.

Och så är han då helt plötsligt i min radio? Det visar sig att Johan är en riktig sportnörd som dessutom jobbat som tennistränare (för att han var så dålig på att spela, enligt honom själv är han fortfarande kvar på en åttaårings nivå…) Det är ett riktigt roligt inslag, jag gillar när sportradion bryter av med lite överraskningar, istället för att bara rabbla resultat… Vill du lyssna på klippet med Johan Wester så börjar det cirka 1.07 in i gårdagens sportextra som du hittar här »»»

Undrar vilken nivå Johan tycker han ligger på när det gäller innebandy? 🙂


LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons

  • Nilla

    Ibland är sport underbart!

  • Johanna

    Visst är det! 😉


Annons

Senaste från allas