Annons
Annons

Senaste

Jag vinner ju hela tiden!

I går var det julafton hemma hos oss! Med paket både till mig och äldsta dottern.
Jag hade vunnit en tävling! Igen! Det var ju inte så längesen sist om man säger så…
Tävlingen gick ut på att svara på MFF-frågor och jag vann första pris! Den här supersnygga MFF-tröjan som låg i brevlådan när jag kom hem igår.

Annons

Dottern däremot, har arbetat hårt och sålt jultidningar för att få sina fina premier. Och vilka grejer hon fick! En smartphone, en videokamera, en klocka plus 150 kronor tjänade hon ihop till i år. Bra jobbat vännen!

OBS! Innan ni tittar på bilderna av dottern som packar upp sina grejer vill jag bara påpeka att hon inte drabbats av akut matförgiftning eller blivit åksjuk. Hon kommer bara direkt från en halloweenfest på fritids…

Dottern packar upp sin nya mobiltelefon...

...och testar sin nya videokamera.

LÄS OCKSÅ

(8)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas