Annons
Annons

Senaste

Jag vill ju bara att det ska bli spännande och spontant

Guldfirande på planen efter slutsignalen 2010.

Guldfirande på planen efter slutsignalen 2010.

Det är ingen som håller med mig här men efter MFF:s vinst mot Brommapojkarna igår så leder MFF ju allsvenskan ganska rejält.

Visserligen kan AIK vinna ikväll och då ligger de ”bara” 5 poäng efter MFF. Vilket ju, i teorin, skulle kunna räcka för att vinna Allsvenskan 2013, om AIK fortsätter vinna och MFF förlorar båda sina återstående matcher. Även Göteborg har en mikroskopisk chans till guldet, om jag räknat rätt.

Annons

Men, på andra hållet så skulle MFF kunna bli svenska mästare redan på söndag.

Vilket gör att det inte alls blir spännande söndagen den 3 november när MFF spelar sin sista match mot Syrianska här i Malmö.

Så jag har stuckit ut hakan lite här och sagt att jag nästan hoppas att det strular på nåt sätt så att MFF måste vinna mot Syrianska i den sista matchen för att vinna SM-guld.  Jag vill liksom att det blir lika spännande som när Malmö vann SM-guldet 2010.

Merparten av mina kollegor och vänner tycker jag är helt galen och de vill inte höra mig prata mer om detta alls. Haha… Fast jag är så säker på att vi kommer att vinna Allsvenskan på ena eller andra sättet, ena eller andra dagen så jag tycker bara det är roligt att springa omkring och retas lite 😉

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas