Annons
Annons

Senaste

Jag undrar om de inte försöker få loss Pep ändå?

Antingen så är de helt förvirrade. Eller så vill de att vi ska tro det. Eller så har de ett ess i rockärmen. Själv tror jag på det sistnämnda…

Jag pratar om alla turer kring Malmö FF och tränarbytet. Efter att det ”sprack” med Stuart Baxter (eller så var det aldrig riktigt aktuellt…) så tror jag att det är  Josep ”Pep” Clotet Ruiz som MFF vill ha tillbaka.

Annons

Det går inte bra för honom i Halmstad. Spelarna i Malmö gillar honom. Han och Rolle byggde upp en spelstil som passar i Europa. Pep vill vara huvudtränare och lämna Halmstad innan han får sparken?

I vilket fall som helst tycker jag att det drar ut onödigt mycket på tiden nu. Roland Nilsson vill ju inte stanna längre. Och han ska ha all cred för att han gör det och försöker fokusera, det kan inte vara lätt.

Hade MFF bara velat ha så mycket pengar som möjligt för Rolle från FC Köpenhamn hade de ju låtit honom gå nu och fixat en tillfällig lösning. Eller?

Så jag tror att de har en ”överraskning” på gång och att beskedet om vem som blir Malmös nye tränare kommer när som helst. Och det skulle alltså inte förvåna mig om det blir Pep.

LÄS OCKSÅ

(6)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas