Annons
Annons

Senaste

Jag tycker synd om Zlatan

Vad har hänt med mig idag? Någonting är det definitivt som inte stämmer.

Först: Jag kom på mig själv med att hoppas att Barcelona inte vinner Champions Leauge. Men jag hejar ju på Barcelona. Varför känner jag nu så här? Det måste bero på att jag tycker synd om Zlatan. Som ju lämnade Inter för att vinna med Barcelona. Och så vann Inter. Nu lämnade han Barcelona…

Annons

Sen: Funderade på att se Sveriges match i ishockey-VM ikväll. Och fattar inte var det kom ifrån? Jag har inte varit intresserad av ishockey på riktigt sen Håkan Loob slutade som aktiv. Ja, kanske nån OS-final då. Men aldrig i solgasset i maj. Men, men, Sverige-USA är ju ändå en liten klassiker och det kanske kan vara kul att se en match helt förutsättningslöst…

Hoppas ordningen är återställd i morgon dock 😉

LÄS OCKSÅ

(3)
(0)Annons

  • alex

    nja, han lämnade väl inte Barcelona 😉 var mer att de inte ville ha honom längre för att han underpresterade. Möjligt att Inter vann tack vare att Zlatan lämnade och andra talanger samt grupp spel fungerade bättre 🙂

  • Johanna

    Jo, om man ska vara riktig petig så var det väl så… 😉 Men ändå liksom…

  • valle

    avundsjuka f*****


Annons

Senaste från allas