Annons
Annons

Senaste

Jag tror jag är något på spåret här…

candy_crush_saga

Det brukar ju sägas att flygbiljetter är billigare att köpa på natten, eftersom det är efterfrågan som styr och på natten är det inte så många som är inne på nätet och söker efter biljetter.

Jag tror att kommit på något liknande med spelet Candy Crush Saga. Som jag är lite fast i… det är ju inte klokt vad besatt man kan bli av att krossa godisbitar 😉

Annons

Då och då dyker det upp en nivå som verkar ”helt omöjlig”. Och man ger nästan upp. DÅ händer det plötsligt att man klarar den och man fortsätter vidare i det oändliga godislandet.

Det är så klart uträknat allting, jag har läst en artikel om detta spelet och vet att datorer övervakar hur vi spelare beter oss, när vi ger upp, när vi köper saker (fast jag har faktiskt aldrig köpt något), när vi byter till den där ”drömvärlden” bakom, när vi ber om liv, eller ger liv.

Någon vet allt detta om oss godiskrossare.

Men. Jag har ändå börjat upptäcka ett mönster här.

Varje gång jag helt plötsligt klarar en ”omöjlig” nivå är det på lite udda tidpunkter. Antingen väldigt sent på kvällen/natten. Eller väldigt tidigt på morgonen.

Och nu när jag kommit på det så slår det faktiskt aldrig fel. Det kan ju inte vara en slump? Vad det skulle bero på har jag däremot ingen aning om. Klockan är ju olika mycket överallt i världen liksom.

Men jag är glad så länge det funkar för mig 🙂

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas