Annons
Annons

Senaste

Jag säger inte att jag gillar regn, det är inte det jag säger

Det har varit soligt och varmt i södra Sverige i sommar. Riktigt, riktigt varmt. Så varmt att vi köpte en ny pool till barnen fast vi slängde den gamla förra året för att barnen hade ”blivit för stora”. Barnen har typ bott i den nya poolen sen vi köpte den…

Annons

Men det är ju härligt med fint väder så jag klagar inte. Jag bara säger att OM det hade varit regn och rusk och kallt så hade jag suttit inne och tittat mycket mer på sport. Som VM i simning och Sarah Sjöströms medaljlopp exempelvis (såg inte en enda tävling). Eller simhoppen (såg inte ett enda hopp). Eller Swansea-MFF (såg inte ett enda mål). Eller dam-EM i fotboll (såg en match och den förlorade Sverige…).

Det hade blivit mer sport om det hade regnat helt enkelt. Det är bara det jag säger.

Undrar hur väderprognosen ser ut inför friidrotts-VM i Moskva 10-18 augusti? 😉

LÄS OCKSÅ

(9)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas