Annons
Annons

Senaste

Jag lämnar över festandet till Fred Asp och hans iller nu

Jag säger bara: illern Göran! Helt underbart! Jag pratar så klart om Robert Gustafsson och hans nya iller-sketch. Som jag såg i går när jag helt plötsligt hamnade på Robert Gustafssons 25-års jubileumsrevy. Fast jag egentligen skulle legat i soffan och tittat på skidskytte. Eftersom jag var på Idolspektakel förra fredagen och julfest med jobbet i förrgår…

Annons

Men det var värt att släpa sig iväg till Amiralen här i Malmö. Inte bara för illern Göran, ”Tony Rickardsson” var ju också på plats såklart. Och drev hejdlöst med andra sportprofiler eftersom de fått vara med i Mästarnas mästare och inte han…
Som med Patrik Sjöberg. Typ ”Hur svårt kan det vara att hoppa 2.42 när man är 2.60 lång?” ”Och sen har ju han och Sven Nylander knarkat ihop – hur mycket längre är han när han är hög?” Helt vanlig Robert Gustafsson-humor med andra ord.

Så det var trevligt men nu är det slut på festligheterna på ett tag för min del – vill ni mig nåt i helgen hittar ni mig säkrast i soffan.

Det finns tyvärr inga foton från igår för det var inte tillåtet att fotografera men här kommer ursprungssketchen med Fred Asp och hans iller. Inte världens bästa kvalitet men lika kul ändå.

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas