Annons
Annons

Senaste

Jag kan ju inte heja på båda lagen på isen?

Jag kommer från Karlskrona. Eller, jag är född där i alla fall. Det var i ärlighetens namn inte många år jag bodde där. Tre eller fyra kanske.
Men släkten och sommarstugan finns kvar där uppe! Tyvärr är jag inte där så ofta som jag hade önskat och därför var det extra roligt att min kusin körde till Malmö igår så att han och jag kunde gå på allsvensk ishockey.

Annons

Problemet var att Malmö mötte Karlskrona. Och jag visste inte riktigt vem jag skulle heja på. Å ena sidan är jag Malmöbo i hjärtat och hejar liksom alltid på lag från Malmö. Ren principsak.
Å andra sidan är jag ju ändå från Karlskrona. Och det är ju roligt att de gick upp i allsvenskan. Och det är ju synd om dem eftersom de ligger sist i tabellen… Och…

Men. Det gav sig själv ganska snabbt. När Malmö gjorde första målet visste jag att det var Malmö jag hejade på. Precis som jag kom på att det var MFF jag hejade på när de mötte Milan, fast jag ju hejade på Zlatan också.

Att det ska vara så svårt för mig att ta sådana beslut i förväg?! 😉

Malmö vann till slut med 3-1 och jag var nog lite gladare än min kusin när vi gick därifrån. 🙂

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas