Annons
Annons

Senaste

Jag kan ingenting om sport för jag är tjej och blondin?

Jag råkade ut för en man i sina bästa år på krogen i lördags. Det blev ett lustigt möte. Fördomar när de är som bäst helt enkelt.

Jag och väninnan satt i baren och drack vin och pratade. Som ofta nuförtiden tyckte vi att vi skulle ”checka in” oss på facebook. Så vi tog upp våra telefoner samtidigt för att fixa det.

Annons

Då dök mannen upp. Plus 50 ungefär och av den typen som beställer två Irish Coffee med kommentaren ”jag vill smaka på dem innan jag betalar för de var inte bra sist”.

Sen vände han sig mot oss och sade (med ett tonfall som om han pratade med ett barn) ”Sitter ni och skriver till varandra eller?”

Jag: Ähhh, nej det gör vi inte. Hur så?

Man (spydigt): Nähä, ni kanske kollar hockeyresultatet då? Heheheh (skrattar åt sin egen lustighet).

Jag (nyfiket – har jag missat något?): Vilket hockeyresultat?

Man (fortfarande uppenbart nöjd med sin förra kommentar och fortfarande lite spydigt): Malmö såklart! Hur gick det för Malmö ikväll?

(Kort paus medan mannen smakar på en av drinkarna – han är inte riktigt nöjd)

Jag (kan inte låta bli): Malmö har inte spelat ikväll, de spelade igår. De mötte Oskarshamn och det blev 2-2, förlängning och straffar. Jag tror att Jesper Mattsson satte den avgörande straffen.

Mannen: Gapar så stort att han med lätthet kunnat svepa hela den inte helt perfekta drinken på ett par sekunder.

Jag: Var det något annat du undrade över? Och hur tror du att det blir med Hugo Stenbeck – stannar han?

Mannen är plötsligt väldigt nöjd med sina kaffedrinkar som han snabbt betalar. Sen mumlar han något om att han ändå hejar på Frölunda och lämnar baren…

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas