Annons
Annons

Senaste

Heja Anders Södergren!

Vad jag har hört så är Anders Södergren en otroligt sympatisk person. Alltid ödmjuk, alltid trevlig, alltid så positiv.

Och jag gillar positiva personer. Därför blev jag väldigt glad när Anders, som faktiskt typ stod utanför det svenska landslaget i början av säsongen, till slut fick en OS-plats. Och inte nog med det, han fick dessutom bära den svenska fanan under invigningen.

Annons

Helt ärligt? Jag var rädd att Södergren fått sin OS-plats för lång och trogen tjänst. Rädd att han skulle misslyckas. Men icke.

Hur mycket jag än jublar över Marcus Hellners silver så går mina tankar ändå hela tiden till Anders Södergren. Denne sympatiske kille som skulle hjälpa vem som helst av sina lagkamrater till en medalj utan att blinka om han får chansen. Vilket han ju också gjorde i OS 2010. Som verkligen bevisade att han har i OS att göra. Igen. Att komma på 14:e plats är kanske inget man i vanliga fall skriver hem om. Men i det här fallet tycker jag det är guld värt.

14:e plats i ett OS när man är 36 år, gör sitt tredje OS, råkat ut för en hel del sjukdomar och skador, stått utanför landslaget och så vidare.

Det är inte dåligt Anders. Det är faktiskt riktigt bra. Du slog exempelvis Petter Northug idag. Det är väl inte varje dag man gör det?

Hoppas du får vara med i stafetten också. Och ta en ny OS-medalj 🙂

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas