Annons
Annons

Senaste

Jag har lärt mig att gilla julen!

ljus

Jag vågar nästan inte säga det högt. Men ett tag gillade jag inte julen. Inte alls faktiskt. Jag vet inte varför, har bara svårt för när jag ”måste” göra en massa saker.

Men jag har tänkt om. Jag gillar myset, ledigheten, de tända ljusen, den goda maten, de mysiga morgnarna med barnen i soffan eller i min säng när vi tittar på julkalendern. Och så älskar jag att man äntligen har möjlighet att umgås utan en massa stress.

Annons

Jag och äldsta dottern brukar alltid köra några film-maraton kring jul, då ser vi alla filmer i rad från en ”serie” som vi verkligen gillar. Ofta blir det samma – haha. I år har vi redan tjuvstartat med Stjärnornas Krig, vi är i mitten av film nummer 5 av 6 nu. Sedan har vi bestämt oss för att dra igenom alla Harry Potter, alla Twilight och det som finns att tillgå när det gäller Hunger Games också. Vilket betyder att Göta kanal och Sällskapsresan får stå över denna julen 🙂

Inte stressar jag heller (vilket annars är en av mina paradgrenar), alla klapparna är klara sedan ett tag tillbaka.

Sedan är det ju en massa skidor också, Tour de ski och annat kul. Visserligen ska mina barn rida 7 dagar under jullovet, och tävla en av dagarna, men det var lite lite trevligare tider på morgonen än förra året så jag överlever nog. 😉

Vad finns det att inte gilla med julen liksom?

Det skulle kanske vara alla de där ”måste” då. Men nu är jag färdig med dem och tänker bara njuta av resten av spektaklet!

Här kommer en liten julsammanfattning i bilder!

God Jul till er alla!

Mina barn får små paket varje dag (eller varannan dag blir det ju, de får dela på en paket-kalender).

marsipanfigurer

Äldsta dottern vann en kurs i marsipanfigur-tillverkning på ICA Maxi! Så här fina figurer kom hon hem med 🙂

Yngsta dottern och hennes kompisar har bakat pepparkakor och bjudit klassen på.

Om jag hade fått bestämma hur granen skulle se ut hade det blivit fler av dessa men…

julgran

… mina barn hade andra planer för årets gran 🙂

julpynt

Inne på vår layotavdelning står årets finaste gran tror jag. De har nämligen tillvekat alla pynten av sidor från Allas 🙂

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas