Annons
Annons

Senaste

Jag har inte varit otrogen

Min heta natt med världskändisen hamnade på omslaget av Se & Hör i går. Och en stor bild av mig. Men det var inte riktigt sant. Jag har inte varit ute på nattliga utomäktenskapliga upptåg. Utan bara lekt lite med Aller medias tidningstomte.

Annons

Hos tidningstomten kan du välja vänner från facebook, eller ladda upp bilder på vänner som inte finns på facebook. Genom att hämta information från facebook eller använda den information du anger räknar tidningstomten ut vilken tidning som passar din vän bäst. Och gör ett häftigt omslag med vännen på just den tidningen. Hur kul som helst.

Sen kan du dessutom välja att ge bort en prenumeration på tidningen till din vän. Klappen levereras digitalt på julafton och just nu kostar alla prenumerationer bara 159 kronor.

Have fun! Det hade jag. Här hittar du tidningstomten. Om han inte är ute med renarna.

LÄS OCKSÅ

(7)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas