Annons
Annons

Senaste

Jag hann se fotbollen!

Norwegian flygplan

Oj, vilken vecka jag har haft.

olearys fotbollI måndags satt jag i möten hela dagen, för att sedan bege mig direkt ut till flygplatsen för att flyga till Arlanda och Stockholm. Det blev inga problem att komma av planet först, för jag satte mig längst fram. Hann precis in till Centralstationen för att kasta mig in på O´Learys och första halvlek av Österrike-Sverige. I pausen begav jag mig till hotellet.

Annons

I tisdags var det möte i Stockholm, innan jag fick kasta mig iväg ut till Arlanda igen för att hinna hem till Malmö i tid för ett läkarbesök med dottern

jultemaI onsdags blev det jul. Eller, julstämning i alla fall. Då var vi iväg på konferens för att planera julen i Allas. För att vi skulle komma i rätt stämning hade arrangören julpyntat vår lokal.

I går hade jag faktiskt bara ett möte, så nu börjar jag komma ikapp igen.

Det ska bli ovanligt trevlig med helg nu 🙂

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas