Annons
Annons

Senaste

Jag hann i alla fall hem innan de bytte ut Källström

Jag säger inte att det är tråkigt med picknick. Inte alls. Och inte tycker jag det är så hemskt att spela brännboll heller. Det kan ju vara riktigt trevligt. Att umgås med sexåringens klasskompisar och deras föräldrar är inte så dumt det heller. Jag menar inte alls att det skulle vara negativt. Tvärtom.

Annons

Däremot ifrågasätter jag starkt mitt eget omdöme när jag var en av de föräldrar som bestämde att allt detta skulle göras i går kväll. Samtidigt som Sverige mötte Färöarna i fotboll. Hur tänkte jag där?

Världens bästa fritidspedagog, som delar mitt stora intresse för fotboll, undrade också hur jag tänkte, berättade han så här i efterhand… Men jag skojade med honom igår och sade att vi säkert skulle hinna hem innan Hamrén bytte ut Källström. och det gjorde vi faktiskt 🙂

Bägge målen hann jag också se. Och det var ju bra med en vinst. Däremot var det mycket annat jag inte var så himla nöjd med. Jag tycker att det verkar vara ett frustrerat fotbollslandslag vi ser nuförtiden? Zlatan är frustrerad, Ola Toivonen ser mest förvirrad ut och Andreas Granqvist? Vad sysslade han med igår? Så himla onödigt.

Nåja, drömmen om VM lever väl fortfarande. Frågan är om det här laget har något att hämta om de väl lyckas ta sig dit?

Note to self: Lägga in ALLA fotbollslandslagets och MFF:s matcher i min kalender i telefonen. Och varför inte alla stora friidrottsgalor också när jag ändå är igång.

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas