Annons
Annons

Senaste

Jag gillar mina slaggprodukter. Allihop.

Tur det inte är bikinisäsong…

Jag utsatte mig frivilligt för smärta igår. En behandling som gick under namnet ”koppningsmassage”. Tortyr hade varit ett bättre namn om du frågar mig.

Det var den mest osköna massage jag någonsin fått. Och då räknar jag ändå med den gången jag rent reflexmässigt råkade slå till en massör som gav mig bindvävsmassage och råkade trycka till lite hårt på ett ställe.

Annons

Fy och usch. För att inte tala om hur jag ser ut nu. Jag är blå, gul, blåprickig, rödprickig och allmänt mörbultad över hela kroppen. Det ser verkligen helt sjukt ut.

Enligt massören så kunde jag få ”lite blåmärken”. Hahahaha.

Dessutom påstod hon att det gjorde så fruktansvärt ont bara för att jag hade så mycket slaggprodukter i kroppen. Men de var lätta att bli av med – det var bara till att köpa ett 10-kort på hennes koppningmassage. Hahahaha. Tror inte det va?

Jag firade det hela med att köra direkt till McDonalds och köpa en dubbel cheeseburgare – jag behövde fylla på med slaggprodukter efter den behandlingen…

 

LÄS OCKSÅ

(14)
(0)Annons

  • Men Herrejösses?! Inget för mig alltså. God Fortsättning Inkan o Ligan

  • Nej, fy. Detta kan jag inte rekommendera till någon. Nu börjar det bli bättre men det tog tid… God fortsättning till er också!


Annons

Senaste från allas