Annons
Annons

Senaste

Jag flög i Zlatans flygplan i går

bild1

Jag och Allas chefredaktör Gunilla flög till Stockholm i söndags kväll eftersom vi behövde vara där tidigt i går morse på ett möte med vår annonsavdelning.

Tanken var att vi skulle flyga hem kl 15.15 i går. Därför blev jag ganska irriterad när Malmö Aviation hade ställt in vårt flyg och bokat om oss på ett senare. Jag hade ju faktiskt lovat att hämta min dotter på fritids. Och så hade jag ju lovat mig själv att jag skulle hinna hem till den trevliga fotbollsmatchen där Malmö FF vann över IFK Göteborg med 3-0 också då såklart.

Annons

Men irritationen gick över direkt när jag såg att Malmö Aviation hade ansträngt sig och sett till att jag fick flyga i fotbollslandslagets flygplan hem! Jag kollade med en kille jag känner på flygbolaget och jodå, landslaget flyger faktiskt till sina bortamatcher i Europa i just detta flygplan.

Inte för att det är mycket till flygplan, ganska litet och högt motorljud som bara den. Men det var ju kul ändå. Och jag hann hem till matchen 🙂

bild2

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas