Annons
Annons

Senaste

Jag fick i alla fall komma väldigt nära landslaget

Jag var på en mingelfest igår. En kombination av jobb och nöje. Och det var väldigt trevligt. Det enda som inte var så trevligt var att jag inte kunde gå på matchen mellan Sverige och Kazakstan här i Malmö. Det är ju alltid kul att se Zlatan på hemmaplan. Fast jag har förstått att jag inte missade så väldigt mycket och jag hann faktiskt hem just i tid för att se det snygga 2-0 målet som tydligen var det enda som var värt att se i den här matchen…

Annons

För att kompensera mig själv för utebliven match var jag istället på landslagets träning i lördags. Eftersom det sammanföll med att MFF hade ”Barnens dag” så släpade jag med mig yngsta dottern. Dottern var lagom road, det ska sägas… Fast till och med hon sken upp när vi helt plötsligt hade Zlatan och hela landslaget just framför oss. Det ska nog kunna bli en liten fotbollssupporter av henne också så småningom. 🙂

Efter landslagsträningen gick vi och tittade på MFF:s träning. En stund. Sen ville dottern absolut inte mer. Så vi åkte hem. Man kan ju inte tvinga sina barn att titta på fotboll. Eller? 😉

Landslagsträning På Swedbank Stadion.

MFF-träning på plan 6...

 

LÄS OCKSÅ

(3)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas