Annons
Annons

Senaste

Jag fick äntligen tid att umgås med mina barn!

julmys

Om sanningen ska fram. När det är högtider eller om barnen fyller år. Då står jag typ i köket hela dagen. Eller städar eller fixar saker. Eller fixar mig själv eftersom vi ska ha gäster.

Jag hinner liksom inte umgås med mina barn när det är deras födelsedag eller vid andra festliga dagar. Vilket ju är katastrof liksom.

Annons

Men i år firade jag julen hemma med bara familjen. Det var första gången någonsin jag inte firade med någon av mina föräldrar tror jag.

Först fick jag lite panik när det visade sig att det skulle bli en julafton med bara vår lilla familj. Men sedan tänkte jag om.

Barnen fick bestämma vad vi skulle äta (det blev sushi för ena dottern, den andra ville ha köttbullar och prinskorv och själv åt jag ryggbiff med potatisgratäng).

Barnen fick även bestämma i vilken ordning allt skulle ske. Lite förvånad blev jag allt när de tyckte att vi skulle äta innan vi delade ut julklapparna, det trodde jag inte 😉

Och vilken skön dag det var!

Jag behövde inte städa för att det skulle komma gäster.

Jag behövde inte klä upp mig och sminka mig.

På dagen sprang barnens kompisar här, bakade pepparkakor och lekte. Och jag behövde inte bry mig ett dugg om att köket var fullt av mjöl när de var färdiga.

En tankeställare faktiskt. Mer mys och mindre städande här framöver helt enkelt.

Sedan firade vi jul hemma hos min pappa på juldagen och igår var det tacofest och julklappsutdelning med min mamma och mina systrar här hemma hos oss.

Och idag var vi på rean på Malmös bästa shoppingcenter, Emporia.

Så. Tre dagars julfirande. I lugn och ro. Tillsammans. Helt perfekt!

God fortsättning alla!

pepparkakor julklappar julgransdekorationer inomhusraket

 

 

LÄS OCKSÅ

(31)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas