Annons
Annons

Senaste

Jag får inget svar från Tobbe Larssons office!

tobbe_larsson

Att man blir sjuk kan man inte hjälpa och jag är den första att önska hästtränaren Tobbe Larsson krya på dig! Men hur hans ”office” har skött de inställda föreställningarna är under all kritik.

Bakgrund: Min dotter önskade sig Eric Saade när hon fyllde år. Och hur mycket man än vill fira sitt barn så var det kanske lite att ta i.
Men när jag såg att Tobbe Larsson och Eric Saade skulle köra en show ihop var det ju perfekt för min lilla hästtjej!
Så jag köpte biljetter för att ge henne i födelsedagspresent. Ganska dyra biljetter men det var också det enda jag tänkte ge henne. Vill ungen ha Eric Saade ska hon få Eric Saade liksom.

Annons

Sedan blev Tobbe Larsson hjärtsjuk under Falsterbo Horse Show. Hemskt så klart. Och klart att han inte ska genomföra några shower! Mejl från Ticnet om att evenemanget var inställt. Pengarna betalas tillbaka från och med den 4 augusti och panikköp av ny födelsedagspresent till dottern. Så långt allt bra.

Sedan. Den 5 augusti. Får mejl från ”Tobbe Larsson Office”:

Hej,

Vi arbetar nu med att få fram nya datum till föreställningar. Ni kan då välja att boka om datum alt. göra återköp av era biljetter.  Pga detta har vi ändrat återköps datum till 8 september.
Ni kommer inom kort att få datum till de nya showerna som vi kan erbjuda.
Tack för er förståelse  !
Återköp av biljetterna sker via Ticnet from 8 september.

Biljetterna måste återköpas inom en månad från det inställda datumet.

 

Läs sista raden. Hallå! Mitt inställda datum var den 1 augusti och jag måste göra ett återköp inom en månad men jag får inte det för ni betalar inte ut några pengar förrän den 8 september?

Mejlar Ticnet (som dessutom hade fräckheten att skicka ut ett mejl där de bad mig recensera det evenemang jag nyss varit på) men får bara ungefär samma info som ovan.

Har mejlat ”Tobbe Larsson Office TRE gånger under en månad och frågat om det kommer några nya datum eller om jag kommer att få pengarna tillbaka. Ett av mejlen har de svarat på. Så här svarade de då:

Hej,

Återköp sker med start 8 september. Försöker dock att hjälpa de som önskar innan.

Vi gör vårt bästa men kan ej garantera att utbetalning något speciellt datum förre.

 

Det var inte det jag undrade! Så jag mejlade dem:

Hej,

Jag har mejlat er två gånger och frågat om det kommer att erbjudas nya datum till den föreställning med Tobbe och Eric som blev inställd pga Tobbes sjukdom i augusti, men inte fått något ordentligt svar. Hur är det – kommer vi att erbjudas nya biljetter eller kommer vi att få pengarna tillbaka?

 

Men jag har inte fått något svar.

Otroligt dåligt skött om ni frågar mig. Och den där månaden har ju snart gått. Så jag undrar om jag överhuvudtaget kommer att få mina 1.500 kr tillbaka…

 

LÄS OCKSÅ

(11)
(0)Annons

  • Carola Paro

    Usch, sådant där är inte kul… man blir ju hiskeligt stressad också. Men sådant har de ingen förståelse för, känns det som.
    Hoppas iaf att det löser sig så att din dotter får se Tobbe och Eric!


Annons

Senaste från allas