Annons
Annons

Senaste

Jag bowlar aldrig nykter. Igen.

Att ta en öl innan man ska tävla i exempelvis skytte räknas ju som doping eftersom det lugnar nerverna och gör att man blir stadigare på handen. Ungefär så verkar det vara för mig när det gäller bowling.

Annons

Jag är ganska duktig på bowling. Eller, jag är i alla fall inte dålig på bowling. Inte jättedålig i alla fall.

Men. Jag bowlar alltid på kvällstid. Ofta i samband men en middag eller någon annan form av utgång (läs: barhäng). Och jag tycker det är väldigt roligt att bowla!

Så när jag skulle ta med mig delar av redaktionen för en liten konferens och lunch i går valde jag ett ”lunchpaket” med mat och bowling.

Men. Det gick jättedåligt för mig! Fick typ 84 poäng. Tror aldrig jag har hamnat under 100 förr och jag kunde inte förstå vad som gick fel. Sen kom jag på att det måste ha med ölen att göra? Jag bowlar helt enkelt bättre efter en öl? Eller så behöver jag träna lite. Det kan såklart handla om en kombination men jag tror inte att jag ska chansa fler gånger…

För övrigt experimenterar jag och en före detta kollega med just alkohol när vi spelar ”Ruzzle” (ordspel på telefonen). Ingen av oss har hittat den ultimata kombon än men vi är ganska överens om att gränsen mellan jättebra och urusel kan gå redan efter ett, eller möjligen två, glas vin.

Det verkar vara samma princip där också helt enkelt. 😉

LÄS OCKSÅ

(3)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas