Annons
Annons

Senaste

Jag blir nervös bara jag tänker på det

storsta-aventyret

Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Tittar ni på Det största äventyret på fyran?

Jag gillar ju (läs: ÄLSKAR) program där folk tävlar. Vad de tävlar i spelar inte så stor roll (även om jag gärna står över tävlingar i oklara grenar som Paradise Hotel, Big Brother och Bonde söker fru…).

Annons

Sport och mat är bäst helt enkelt!

Och i väntan på nästa Mästsrnas mästare följer jag just nu ”Det största äventyret”.

Och imponeras av dessa fantastiska idrottsmän och -kvinnor. Vilka grejer de utsätts för! Är det verkligen på riktigt? I lördagens avsnitt fick vi se hur de, förutom den obligatoriska ”överlevnadsguiden”, hade med sig militärer med typ automatgevär? Eftersom ”Big Five” härjade i närheten. Typ lejon och elefanter och sånt. Plus lite hyenor…

Jag hade inte sovit en blund under de förutsättningarna kan jag lova. Jösses, jag blev ju stressad när jag såg en vild buffel i USA… Och då körde jag bara förbi den när jag satt i en bil…

I vilket fall som helst så har de ju stått ut på det ena eller andra sättet. I morgon är det dags för final och jag har min favorit klar – heja Anders Limpar!

anders-limpar

Foto: Daniel Ohlsson/TV4

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas