Annons
Annons

Senaste

Jag är ju riktigt bra på att skjuta!

Det gäller att ha tungan rätt i mun och stå stadigt...

Idag testade jag skidskytte på resmässan! Det var visserligen inte så mycket av själva skid-delen. Och kanske inte så mycket av själva skyttedelen heller nu när jag tänker efter, eftersom det var laserskott.

Annons

Men det var jätteroligt!

Möjligtvis fick jag avfyra några luftpistolskott med min morbror när jag var liten men sedan dess tror jag inte att jag haft ett vapen i mina händer.

Ändå satte jag tre av fem skott på första försöket. I stående skytte!

Andra försöket: tre av fem igen…

Tredje försöket: Fullt hus! Och nu förstår jag vad de menar när de säger att benen skakar inför sista skottet, för det gjorde mina också… Jag fick ”ta om” som de säger. Och då hade jag ju inte ens gjort själva skid-delen…

Bara för att jag var så duktig är jag nu med och tävlar om biljetter till skitskyttetävlingarna i Östersund nästa säsong. Jag som aldrig sett någon form av skidor live – håll tummarna för mig!

Okej, det var kanske inte riktigt samma avstånd som i verkligheten, men jag är helt säker på att träffytan var mindre så det jämnar ut sig...

LÄS OCKSÅ

(6)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas