Annons
Annons

Senaste

Jag är inte smartare än en kommentator…

Vädermässigt har det varit en riktig höjdarhelg här i Malmö. Sportmässigt har det varit lite sisådär…

Platt fall för fotbollslandslaget i fredags. Ganska trist med tanke på att par tidiga byten faktiskt kunde ha hjälpt (läs: Varför byttes inte Oscar Wendt ut direkt – han hade ju uppenbarligen ingen bra dag på jobbet…).

Annons

Inga medaljer till Sverige i friidrotts-VM (vilket jag i och för sig inte trodde, men man hoppas ju alltid…).

Och sen verkar det som om jag inte är smartare än en kommentator ändå. Tävlingarna är ju slut och vad jag kan se så har jag 49 poäng. Att jämföra med Anders Gärderuds 67 poäng, Jonas Karlssons 62 poäng och Jacob Hårds 54 poäng. Grattis till er då. 🙂

Fast ändå – världsrekordet av Jamaica var häftigt. Det är verkligen inte ofta det sätts världsrekord i friidrott nuförtiden. Man får vara glad för det lilla. 🙂

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas