Annons
Annons

Senaste

J-O Waldners sista match

jo-o-waldner

Jan-Ove Waldner med meriter som ingen annan. Världens bästa pingisspelare genom tiderna och också en av svensk idrotts bästa utövare alla tider och kategorier gör på torsdag sin sista tävlingsmatch.

J-O Waldner har bestämt sig för att sluta tävlingsspela. Vi visste alla att denna dagen skulle komma även om vi kanske inte riktigt tagit det till oss.

Annons

Waldners meritlista och betydelse för svensk pingis går inte att få ner i ord på ett enkelt eller kort sätt. Jan-Ove Waldner har vunnit allt man kan vinna och han har genom åren drivit utvecklingen av sporten bordtennis framåt och kunnat anpassa sig till förändringar som ingen annan. En ikon. Ett geni. En levande legend. Det evigt gröna trädet. Pingisens Mozart. Kärt barn har många namn och J-O har verkligen många smeknamn.

Årtionden av framgångar och medaljer i massor når nu sitt slut då Walnder på torsdag aviserat att han gör sin sista tävlingsmatch i karriären. Moderklubben Spårvägens BTK som i år i Pingisligan kör under gemensam flagg med Ängby SK möter BTK Rekord i Pingisligan. Cirkeln blir nu sluten då Waldner får göra sin sista match för den klubb som han gjorde sin första match för.

J-O Waldners sista match: Den 11 februari klockan 18.30 i Liljeholmshallen, Stockholm

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas