Annons
Annons

Senaste

Isac Elliot och Sommarlov (igen) – check!

isac_elliot

Det blev någon slags publikrekord…

Jag fick stiga upp klockan 06.00. På min semester. För att köra dottern och hennes kompis ner till Västra hamnen här i Malmö för att titta på direktsändningen av Sommarlov.

Sändningen började kl 09.00 men tjejerna var bara tvungna att vara där redan klockan 07.00. För att få så bra platser så möjligt. Eftersom artisten för dagen var ett nytt pop-stjärnskott från Finland, Isac Elliot.

Annons

Och han verkar poppis, jösses vad mycket folk det var där.

Själv passade jag på att ta en låååång promenad längs med stranden och Västra hamnen – jag hann tillbaka just i tid för att se Isac sjunga – han är faktiskt riktig duktig för att bara vara 13 år. Det var antagligen inte sista gången jag fick titta på honom om jag känner min dotter rätt 🙂

isac_elliot_konsert

Isac Elliot in action

scaniabadet i malmö

Vackert i Västra hamnen. Klockan 07.00 på morgonen…

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas