Annons
Annons

Senaste

Inte VARJE dag väl?

I dag är jag lite sur på Paolo Roberto. Jag tänkte nämligen ta tag i det här med träningen direkt efter julfrossandet i år (också…). Som vanligt har jag lite svårt att hitta både tid och motivation. Att krypa upp i sängen och kolla sport/filmer ter sig som ett mycket bättre alternativ. Varje gång.

Annons

Men så såg jag en bok som min pappas fru hade köpt – ”Träna en kvart om dagen med Paolo Roberto” Perfekt ju! En kvart ska väl till och med jag stå ut med. Lånade boken och satte igång redan i förrgår. Valde för säkerhets skull ”nybörjarkvarten”.

Kom knappt ur sängen i går! Men skam den som ger sig. Så jag körde den där nybörjarkvarten i går igen och tänkte att det nog mjukar upp musklerna eller nåt. Stretchade dessutom en kvart efteråt.

Kom knappt ner i sängen i går kväll! Hur det såg ut när jag tog mig upp ur den i morse vill ni inte veta. Shit vad ont jag har. Överallt.

Nybörjarkvart? Hahaha – och då ska ni se lite längre bak i boken där han på fullt allvar menar att man ska hänga sig i dörren (nära gångjärnen så att dörren inte går sönder står det…) och på nåt sätt häva sig upp. Flera gånger. I rad. Hahaha – kul bok det här! 🙂

Jag får nog anledning att återkomma med fortsättningen på min ”kvart om dagen”. Om jag inte får ont i fingrarna också – det är det enda ställe som är helt smärtfritt – än så länge…

LÄS OCKSÅ

(5)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas