Annons
Annons

Senaste

Inte mycket kvar av Malmö FF nu…

Robin-olsen

Robin Olsen och Erik Johansson är redan sålda. Är Filip Helander nästa på tur? Foto: Stefan Johansson, sjfoto.se

Det var ju ett fasligt säljande på MFF-spelare hela tiden. Först alla som försvann efter förra säsongen. Sen Robin Olsen och sen nu Erik Johansson. Helander ryktas också vara på väg bort.

Jag förstår att spelarna vill ut i Europa (Eller, nej, det gör jag inte för många hamnar i halvkassa mittenlag, ibland typ till och med i Kina, och det går ju inte alltid så där jätte succé-bra för dem heller men nåja, de säger ju att de vill lämna Malmö så ok då).

Annons

Och jag förstår att MFF vill ha pengar (även om de mest verkar lägga dem på hög).

Men är det så himla smart att typ sälja av hela laget när det stundar CL-kval? Och även om de inte tänker hosta upp pengar för ”stjärnspelare” (typ Andreas Isaksson, inga större stjärnor än så har nämnts i diskussionerna) så vet jag inte hur mycket det hade hjälpt ändå. Även fotbollsmänniskor är människor och de måste också lära känna sina arbetskamrater och hitta sin plats när de kommer till en ny arbetsplats. Det spelar ingen roll vilka spelare man köper, det går inte att tro att allt ska fungera direkt.

Och är det så himla smart att sälja sin målvakt när det stundar CL-kval? Jag vet inte?

Daniel Andersson verkar i alla fall veta vad han sysslar med så jag hoppas att han verkligen vet det. För nu vill jag ha en lika rolig höst som förra hösten. Tack.

Och. Det hade varit skönt att slippa lära sig namn och nummer på en massa nya spelare hela tiden också. Så nu säljer vi inte mer. Och ska ni köpa in kan ni väl ta kända namn. Som Isaksson och Zlatan. Ska vi säga så? Tack. 😉

LÄS OCKSÅ

(3)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas