Annons
Annons

Senaste

Inställt var det här!

sansworkshop

Min familj har haft sån otur på sista tiden!

Otur i inställda grejer då alltså.

Först var det min födelsedagspresent till dottern i augusti. Konserten med Eric Saade samtidigt som Tobbe Larsson hade hästuppvisning som blev inställd. Jo, jag fick pengarna tillbaka till slut. Men det satt långt inne…

Annons

Sen var det den helt osannolika flygturen till USA som jag råkade ut för. Inte nog med det ni kan läsa i länken här, det var dessutom ett plan som gick sönder i Paris och punktering på planet vi skulle ta dagen efter…

Och efter det så skojade MFF och Ticnet som bekant till det när jag och min pappa skulle gå på Champions League-match. Jag har visserligen blivit lovad biljetter till Juventus-matchen som kompensation. Har dock inte fått dem än…

Men det slutar inte där.

Den 5 december skulle min dotter och hennes kompis gå på konsert och se Isac Elliot. De såg fram jättemycket mot detta. Första konserten själva och dessutom på ett ställe, KB, här i Malmö där det för det mesta inte ens är tillåtet att gå in om man är 11 år.

Och så ställdes den in. Egentligen utan anledning. Det hette att det inte ”passade schemat”. Jaha. Kunde ni inte tänkt på det innan ni gjorde en massa unga tjejer besvikna? Dessutom: Alla med biljett är hjärtligt välkomna att se konserten i Göteborg istället. En söndag klockan 20.00. Skola dagen efter. Målgrupp: 10-15-åringar. Det är ju inga problem alls, eller hur? (kan innehålla spår av ironi). Frågar ni mig tror jag det såldes för få biljetter till konserten i Malmö helt enkelt.

För övrigt har jag bokat in min dotter på en workshop i dans här i Malmö på lördag. Hon dansar redan på Rydbergs här i Malmö men det här skulle vara 4 timmars fart och fläkt med olika dansstilar som hon verkligen såg fram emot (kanske mest för att kvinnan som håller i det hela är mamma till en av killarna i bandet The Fooo).

Men. I går kväll fick hon veta att workshopen är inställd! Någon av instruktörerna hade skadat ryggen…

Hur mycket otur kan vi ha egentligen?

Som jag sade till dottern i går när hon var som mest förtvivlad:

Nu måste det faktiskt vända – snart kommer det säkert att hända oss något jättekul!

Eller hur!?

 

LÄS OCKSÅ

(5)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas