Annons
Annons

Senaste

Ingen medicin för mig…

Hade det funnits VM i halsont hade jag tagit alla medaljerna direkt. Enligt mig själv i alla fall. I torsdags lyckades jag äntligen släpa iväg mig till doktorn. För att konstatera halsfluss och få lite välbehövlig medicin. Trodde jag…

Annons

Sköterska på vårdcentralen: Det var ingen halsfluss så det är inte mycket vi kan göra.

Jag: Är du säker? Kan det ha blivit fel? Man skulle ju inte dricka en halvtimme innan och jag drack nog kaffe för 29 minuter sedan. Ska vi ta om provet?

Sköterska: Nja, jag tror inte det blivit fel men jag kan titta i din hals hur det ser ut. Gapa.

Jag: Aaaaaa (j).

Sköterska: Dina mandlar är visserligen ilsket röda men det ser inte ut som halsfluss. Du får vila bort det. Ring om det blir värre.

Så jag har vilat och vilat och vilat och nu är de ilsket röda mandlarna äntligen ett minne blott. Så typiskt mig att pricka in höstförkylningen innan skidskyttesäsongen börjat. Det brukar annars vara en ganska bra medicin att fördriva sjukdagar med under vinterhalvåret… 😉

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas