Annons
Annons

Senaste

Ingen himmel e så blå som min

Himmelsblå

Förlåt. Jag vet att jag har läsare i hela landet, som håller på helt andra lag. Men jag kan inte låta bli att börja uppladdningen inför derbykvällen med en liten sång. Det är väl inte själva sånginsatsen, utan mer texten, som ger mig rysningar av välbehag. Eller, som Gunde Svan hade sagt, ståpäls ;-).

Annons

Heja MFF!

Låten kan ni lyssna på här:

LÄS OCKSÅ

(11)
(0)Annons

  • Susanne

    Jodå, det är en fin sång. Här kommer en annan fin sång. Den handlar också om färgen blå åsså om röd.

    http://www.youtube.com/watch?v=Kt908e8q-4o&feature=youtube_gdata_player

  • Johanna

    Haha, tack Susanne. Det var faktiskt en fin sång det med. Och kul med lite bilder till skillnad från den jag lade upp. Jag kan förstå att den ger alla HIF:are ”ståpäls”. Det är underbart med fotboll helt enkelt – i med och motgång!


Annons

Senaste från allas