Annons
Annons

Senaste

Ingen behå för Ralf Edström

Bh

Jag rasar! Som kvällstidningarna skulle skrivit ;-). Läste att Ralf Edström inte får kommentera EM-kvalmatchen mellan Holland och Sverige den 12 oktober. Varför? Han är ju jätteduktig.

Jag har ju blivit smått beroende av radisporten eftersom jag a) har Canal Digital och ofta inte kan se de mest intressanta fotbollsmatcherna och b) har en familj som är totalt ointresserad av sport och hellre vill titta på ”Ben 10” och ”CSI Miami” om jag mot förmodan skulle kunna se nån match ibland.

Annons

Dessutom är radiosporten ofta roligare att lyssna på, även till matcherna på teve. Jag lyssnar till och med på bandy på radio ibland, fast jag inte alls är speciellt intresserad. Men de har en kommentator där som låter som en speedad Knut Knutson (han från antikrundan) och det är så himla kul att lyssna på.

Ralf hade i alla fall en rolig kommentar om ”petningen”. Han tycker att språket nuförtiden är för ”nördigt” med ord som ”in i boxen” och ”screening”. ”Push up”, säger han. ”För mig är det en behå”.

Nej, in med Ralf igen säger jag. Det blir roligare då. 😉

LÄS OCKSÅ

(2)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas