Annons
Annons

Senaste

Inga hårspraysproblem för YOHIO denna gången

yohio

Jag och mina barn sprang på YOHIO i lördags.

Vi kom direkt från stallet och skulle in på ett köpcentra i närheten. Och där träffade jag först YOHIOs pappa och sade ett par ord. Han och jag var ju ute på hårspraysäventyr i Karlskrona (här kan ni läsa om det).

Annons

Barnen ville såklart hellre träffa YOHIO själv, vilket de också fick göra  eftersom han befann sig ett par meter bort. Och det blev ett par härliga skratt under det mötet. Först eftersom ena dottern absolut inte ville att YOHIO skulle hålla om henne. Och sedan eftersom samma dotter hade en Eric Saade-tröja på sig. Men det var bara kul –  det är ju inte varje dag jag får med YOHIO och Eric Saade på samma bild 😉

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas