Annons
Annons

Senaste

If I could turn back time

party

På söndag är det dags! Det kommer att bli folkfest, ett fullt Swedbank Stadion och förhoppningsvis en himmelsblå himmel när Malmö FF möter IFK Göteborg här hemma. Toppmötet i Allsvenskan som vi alla väntar på nu.

Annons

Men jag kommer inte att vara där. För. Jag. har. Bokat. Ett. Kalas. Åt. Min. Yngsta. Dotter. Just. Då.

De ska spela bowling, äta hamburgare, dricka för mycket läsk och bli alldeles sockerstirriga, dansa på disco och allt annat som 7-åringar gör när de har kalas.

Och av alla dagar på året så valde JAG alltså nu på söndag för 7-åringarna att spela bowling, äta hamburgare, dricka för mycket läsk och bli alldeles sockerstirriga, dansa på disco och allt annat som 7-åringar gör när de har kalas.

Av alla dagar på året.

Jag stoppar detta under avdelningen ”Extremt dålig planering” bryter ihop och går vidare.

Jag kanske kan sno åt mig en godispåse som tröst.

LÄS OCKSÅ

(7)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas