Annons
Annons

Senaste

Ibland får man en riktig anledning att inte träna

För er som undrar vad som hände med min lilla dagbok där jag skryter om hur mycket, eh lite, jag tränar:

Jag råkade ut för en liten olycka för några veckor sedan. Eller, ja, olycka och olycka. Det var i alla fall väldigt olyckligt att jag ramlade ner för hela trappan hemma. Från andra trappsteget uppifrån och hela vägen ner. Duns, duns, duns liksom.

Annons

Mitt ena ben har liksom inte riktigt varit som det skulle sedan dess. Det är fortfarande inte helt som det ska men i måndags gick jag en promenad på 4 kilometer och igår blev det en promenad på 3 kilometer.

Och benet har inte klagat så nu hoppas jag snart vara igång med någon form av träning och träningsdagbok igen 🙂

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas