Annons
Annons

Senaste

Hur gick det med supermetoden?

Johanna_svan

Jag var modell för ett motionsprogram i Allas nr 4 (här kan ni läsa mer om motionsprogrammet).

Nu i Allas nr 5 kan alla Allas-läsare läsa om det gick till när jag testade supermetoden. Eftersom jag antagligen fått en del nya läsare här som alla undrar hur det gick för mig (välkomna!) så kommer här en uppdatering!

Annons

Jag fortsatte med supermetoden ett tag efter att jag skrev artikeln i tidningen. Men jag är osäker på hur mycket det egentligen gav. Jag fick liksom aldrig den där ”pigghets-kicken” som jag får när jag tränat längre pass. Men jag hade nog fortsatt ett tag till. Om det inte varit för att jag fick en Personlig tränare i julklapp. 10 gånger fick jag. Och då pratar vi inte om 3 minuter i veckan kan jag säga – haha 🙂

Hur det gick för mig när jag startade med min PT kan ni läsa HÄR »

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas