Annons
Annons

Senaste

Hoppla!

Jag hade tänkt börja rida. Mina barn är ju fantaster sedan nåt år och sedan mina fösta stapplande steg i högklackat i stallet (HÄR » kan du läsa om det lilla missförståndet) så har jag i alla fall lärt mig både hur man får in grejer i hästens mun och vad som är lämpliga kläder för stallvistelse.

Annons

Och jag gillar tävlingarna, att titta på hoppning och dressyr är ju riktigt kul!

Så efter att ha spenderat varje lördag + tävlingssöndagar + hyrning av häst nu under jullovet så tänkte jag att det kanske är dags för mig att ta nästa steg – och hoppa upp på en häst själv.

Efter viss tvekan anmälde jag mig till en ”nybörjarkurs för både vuxna och barn”. Vilket antagligen hade varit samma sak som när jag hyrde privatlärare till mig och barnen när vi åkte skidor för första gången – barnen susade förbi mig och läraren påpekade lite fint att barnen nog inte behövde fler lektioner men att han och jag kunde ses dagen efter…

Nåja. I vilket fall som helst så kom jag just på att de fyra lektioner jag anmält mig till infaller just när jag är iväg på en resa och när jag ska bevaka Melodifestivalen 2014 HÄR.

Så jag fick avanmäla mig igen. Så synd. verkligen. 😉

LÄS OCKSÅ

(1)
(0)Annons

  • Carola Paro

    Äsch då… du får hoppa på nästa kurs istället då!

  • Ja, så får det bli. Jag hade sådan tur att det kommer fler sådana kurser denna terminen… 😉


Annons

Senaste från allas