Annons
Annons

Senaste

Hoppet finns ju i alla fall kvar

Idag blir det bara ett par korta rader om den tråkiga gårdagskvällen, sen måste jag cykla ner till centrala Malmö och förbereda Allas medverkan på Malmöfestivalen. Ni missar väl inte det om ni är i närheten! (Programmet hittar ni här)

Annons

Jag kan tänka mig att Malmös match i går kväll stötts och blötts i alla möjliga medier under natten och morgonen men jag nöjer mig med att konstatera att min teori inte stämde. MFF klarade av någon anledning inte av Dinamo Zagreb. De kom aldrig upp i normal standard och även om vissa spelare var sämre än andra tyckte jag att det var laget i helhet (och coachningen) som föll.

Men men, det behövs ”bara” 3-0 hemma på tisdag! Hoppet är det sista som överger oss? 😉

Gårdagens bästa 1: Jag blev förvånad hur bra Lars Lagerbäck var som expert. Trodde det skulle bli hur tråkigt som helst men han hade en del att tillföra.

Gårdagens bästa 2: Sympatiskt att många som i vanliga fall håller på andra lag satt och hoppades på MFF i går. Jag vet både HIF:are, Djurgårdare och Elfsborgare som höll en tumme eller två.

Gårdagens sämsta: Nej, det går inte att plocka ut något enskilt. Kanske straffen?

Mer att läsa om matchen:

Sydsvenskan
Aftonbladet
Expressen

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas