Annons
Annons

Senaste

Hoppas att Zlatan får vinna ”den där jävla Champions”

Jag hejar ju egentligen på Barcelona. Fast jag hejar ju på Milan också. Eftersom jag hejar på Zlatan. Hänger ni med?

Knappt jag heller. Men jag tyckte det var starkt av Milan att få med sig ett oavgjort resultat mot Barcelona (världens bästa lag?) igår. Fast Zlatan inte ens spelade. Han är ju skadad och hemma i Malmö för rehab.

Annons

Nu när jag tänker efter så hejar jag nog mest på Milan i säsongens upplaga av Champions Leauge. För att MFF inte är med. Och för att jag verkligen önskar att Zlatan ska få vinna ”den där jävla Champions”. Även om Zlatan vill ge sken av att det inte är så viktigt längre tror jag ändå att han drömmer (mardrömmar?) om den bucklan på nätterna. Sen när han har fått kyssa den kan han ta det lugnt och komma ”him” till Malmö FF. 😉

Fotnot: Det klassiska citatet från Zlatan kom efter att Inter åkt ur Champions league, innan Zlatan skrev på för Barcelona. Han sade något i stil med : ”Jag är oerhört besviken. Mitt enda mål var att vinna Champions League i år. Jag gör allt för att vinna den här jävla Champions men det går inte min väg.”

Fler citat från Zlatan hittar du som vanligt om du klickar HÄR

LÄS OCKSÅ

(3)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas