Annons
Annons

Senaste

Hon fick träffa Messi och Henke!

Henke, Messi och söta Lina.

Man ska ju inte vara avundsjuk på väninnor men det är svårt att låta bli ibland… Jag kämpar för att få tag i autografer av mer eller mindre kända svenska sportprofiler (och så Zlatan förstås) och tar bilder av allsvenska målvakter genom glasrutor på flygplatser.
Min väninna, Lina, hänger med Henke Larsson och Messi på en fotbollsplan i Barcelona. Känns det rättvist? 😉

Annons

Lina har dessutom en söt historia att berätta om sitt möte med världens just nu bäste fotbollsspelare:

Lina ville såklart ha en autograf också och under tiden Messi skrev den slängde hon ur sig: ” And your number please… I mean, sign your t-shirt number on the paper!” Messi tittade upp på henne med en hastig blick för han trodde nog att hon ville ha hans telefonnummer… 🙂

I vilket  fall som helst leder hon över mig i ”jag-mötte-en-kändis-ligan”. Än så länge…

Tack Lina för att jag fick använda bilden!

Har du någon bild på dig ihop med en sportprofil? Eller någon rolig historia om ett möte? Mejla mig gärna på [email protected]

LÄS OCKSÅ

(13)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas