Annons
Annons

Senaste

Har jag fått en mans förkylning?

Jag är sjuk. Och jag är liksom inte så bra på att vara sjuk. Tycker det är väldigt tråkigt och får dåligt samvete för att jag spenderat helgen i sängen i stället för ute i det fina vädret. Hade verkligen behövt rensa i trädgården. Synd att det inte varit Vinterstudion hela dagarna, för av någon anledning får jag inte dåligt samvete då…

Annons

Sen har jag börjar fundera på det där med män och förkylningar. Kan det vara så att deras förkylningar faktiskt ÄR värre än de som vi kvinnor får? Anledningen till att jag börjat misstänka det är för att jag antagligen har fått den här förkylningen av min man. Och den är inte rolig, det ska sägas. Jag har beklagat mig konstant sedan jag blev sjuk i torsdags. Låtit som en förkyld man helt enkelt. 😉
Och nu sitter jag och väntar på att vårdcentralen ska ringa tillbaka till mig. Ringa vårdcentralen för en förkylning? Inte heller likt mig. Men det är något med denna förkylningen som inte stämmer…

I väntan på att de ska ringa får det bli nån repris på tv. Kanske ska jag ladda inför kvällens match (Djurgården-MFF) med att se reprisen från i fredags, då det äntligen lossnade för MFF. Det kanske får mig att må bättre.

Trots mitt eländiga tillstånd så har jag faktiskt orkat hitta på två saker i helgen. Som handlar om fotboll (såklart), könsroller, Petter och Lasse Berghagen. Mer om det när bloggen känner sig friskare. 😉

LÄS OCKSÅ

(5)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas