Annons
Annons

Senaste

Har idrottare ingen humor?

Vad är väl en bal på slottet? Eller en direktsänd tv-gala med hela Sveriges sportelit? Det kan ju vara jättetråkigt, supertrist… eller… alldeles underbart!

Jag hade tyvärr ingen möjlighet att åka till Stockholm igår för att se Idrottsgalan. Fast jag ju vann biljetter. Men hoppas du hade kul lillasyster :-).

Annons

Såg galan på tv i alla fall. Hade egentligen simträning och så var det ju handboll samtidigt också. Men idrottsgalan vann dragkampen (jag sprang 5 kilometer på mitt Wii Fit under tiden för att döva det dåliga samvetet över att jag inte gick och tränade ;-)).

Det är alltid kul att minnas sportåret som varit och titta på idrottare i galakläder. Och så är det ju all humor. Men vad är det med idrottsfolk? Robin Paulsson klarade ju jobbet galant och var hur rolig som helst? Och det var inte ofta man hörde skratt från publiken på golvet. I alla fall hördes det inte genom tv:n. Förutom de stående ovationerna som ett fåtal fick så verkade det till och med svårt att få folk att applådera varandras insatser? Förutom min stora idol Anders Södergren, som såg uppriktigt glad ut varje gång någon vann ett pris. Han måste vara en av de mest sympatiska idrottarna alla kategorier.

Nej, plocka fram humorn! Du var jätterolig Robin!

Och grattis Therese Alshammar till Jerringpriset – kul!

Några höjdpunkter från igår:

Och sist men inte minst, Ingemar Stenmark som fick Hederspriset. För sin idrottkarriär – inte för flitigt deltagande i lekprogram ;-). Så kul att se de gamla bilderna.

LÄS OCKSÅ

(3)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas