Annons
Annons

Senaste

Här får ni ännu mer reklam!

Vilken hysteri det har blivit kring den här boken. Visserligen är jag inte förvånad men ändå. Det måste ju ändå hända viktigare saker i världen än att Zlatan skrek könsord efter en tränare. För ett bra tag sedan.
Men idag toppar kvällstidningarna med nya utdrag ur boken. Och de är säkert lika glada som förlaget för att Zlatan bestämde sig för att ge ut en självbiografi.

Annons

I Resumé pratas det om en ”hemlig kupp i kvällspressen”. Förlaget (som sagt att de inte skulle släppa fler utdrag ur boken) säger att ”de vet hur det här har gått till men tänker inte berätta det”. Jaha. Vilken hemlighet. De har väl helt enkelt läckt citat till journalister som de vet kommer att göra gratis reklam för deras bok på löpsedlarna i hela Sverige idag. Mer invecklat än så tror jag inte att det är.

Jag, som verkligen ser fram mot att läsa boken, kan faktiskt bli lite trött på den här sortens pr. Man hinner ju tröttna på boken innan den ens kommit ut liksom. Fast man kan ju skratta lite åt citatet ”Du har inga pungkulor” som pryder löpen idag. Förmodar att det är fritt översatt från annat språk, typ engelska. För han skrek väl ändå inte så till pep?

Tänker du köpa/läsa "Jag är Zlatan"?

LÄS OCKSÅ

(8)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas