Annons
Annons

Senaste

Happy hallo…vin?

Svarta läppar, lila blinkande hår, spindelklänning och en skräckinjagande uppsyn. Så här såg min dotter ut igår när hon och kompisarna skulle ut och gå sin ”bus eller godis-runda”.

Dagen till ära försökte jag göra vårt hus så skräckinjagande som möjligt. Släckte på ovanvåningen och satte på en snurrande ”discolampa” i olika färger. Hängde mörkblå skynken över lampor på nedervåningen. Släckte ytterbelysningen och satte upp en röd julslinga runt dörren. Och så den lilla gubben i fönstret (se bild längre ner).

Annons

Ändå knackade det bara på dörren två gånger under hela kvällen, jag kanske skrämde bort barnen (yngsta dottern vågade inte gå nära gubben i lampan)? Eller så väntar de flesta med att fira? För igår var det väl egentligen den amerikanska halloween? Och i Sverige är det i morgon? Eller på lördag? Jag blir aldrig riktigt klok på vilka dagar som gäller.

Men mina flickor bryr sig inte så mycket om dagarna, de firar halloween hela tiden. I går var ju äldsta dottern ute och sprang. I dag är det halloweenfest i skolan för bägge barnen, i morgon ska äldsta dottern på halloweenfest och nästa helg ska bägge tjejerna på halloweenmaskerad.

Själv hoppas jag kunna fira ett himmelsblått SM-guld på söndag, och då är risken stor att jag kommer att se ut som ett spöke på måndag morgon, men det kan det vara värt…

Hittade för övrigt den här texten på facebook igår. Humor!

Halloweentips för vuxna!

Ta ett tomt vinglas (ett stort).

Gå runt i grannskapet och ring på!

När de öppnar så sträcker du fram glaset och säger:

Hallo…vin!!!!

 

LÄS OCKSÅ

(12)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas