Annons
Annons

Senaste

Han tror nog inte att någon vill ha hans autograf…

handboll malmo redbergslid

Lite hastigt och lustigt hamnade jag på villovägar igår. Eller, villovägar var det kanske inte för det handlade ju om sport och där känner jag mig alltid hemma. Men det var inte planerat om vi säger så.

Annons

Planen var att i lugn och ro ladda upp inför derbyt mellan HIF och MFF. Och med ”ladda upp” menar jag ”göra ingenting”.

Istället blev det uppladdning i form av elitseriehandboll. Malmö mot Redbergslid. Varför det blev så är en alldeles för lång historia för att få plats i ditt webbfönster men vi kan säga så här: HK Malmö hade delat ut fribiljetter till alla elever i min dotters skola. Och min dotter är väldigt envis, driftig och svår att säga nej till (undrar var hon fått det ifrån? ;-)).

Så jag hamnade på handboll med dottern och hennes kompis. Tänkte att de nog skulle tröttna nånstans i halvtid så att jag skulle kunna hinna med lite ”uppladdning” ändå. Men. Nej.
Tjejerna tyckte det var jätteroligt! Och det tyckte faktiskt jag också. En riktigt bra match, vinst till Malmö, bra tryck på läktarna (vilket kanske berodde på att medelåldern var typ 12 år) och bra hög musik i pauserna (vilket inte uppskattades av dottern som tyckte jag var sååå pinsam när jag dansade och sjöng med…).

Och så var ju Magnus Wislander där som tränare för Redbergslid. ”Titta, där är Magnus Wislander” sa jag till tjejerna. ”Öh, vem”, mumlade de tillbaka. Under tiden jag började förklara hur duktig han varit på handboll tittade tjejerna närmre på honom och utbrast i kör: ”Nä, det är ju han från Mästarnas mästare!”. 😉

Som den autografjägare jag varit (hrrrm, eller är) så frågade jag tjejerna om de ville ha hans autograf och de ville de väldigt gärna så vi gick ner och ställde oss vid Redbergslids bänk. Och just då kom Magnus gående rakt mot oss. Men innan han var framme bytte han håll och gick raka vägen ut i omklädningsrummet. Så det blev inga autografer.

Men jag tror inte att han gick för att han inte ville skriva autografer. Vi var de enda med papper och penna i handen så det kanske inte är så vanligt att han får skriva autografer nuförtiden?

Så Magnus Wislander, om du läser detta kan du väl skicka två autografer till min dotter och hennes kompis? Jag tar gärna en till mig själv också om det går bra? 🙂

 

LÄS OCKSÅ

(4)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas