Annons
Annons

Senaste

Han hade mig redan på prisgaranti

Ni som har hängt med här ett tag vet att jag ständigt ligger lite i luven på Canal Digital. Först var det TV10-affären. Sen mina allsvenska matcher. Och jag har kanske inte alltid varit jättesnäll mot de stackars försäljarna som ringer upp mig… (läs mer om det HÄR »)

Annons

Fast vi börjar bli riktigt goda vänner nu, jag och den kära teveprogramsleverantören.

Fösrt började jag tjäna pengar på mina fotbollsmatcher. Jag lyckades teckna ett avtal som gav mig alla allsvenska matcher för bara 89 kr extra i månaden. Sedan lade de till fler sportkanaler och höjde priset på paketet till 360 kr i månaden. MEN, då visade det sig att jag hade fått nån prisgaranti så att de kunde inte höja mitt pris förrän nu i mars 2013.

Nu ringde det en ny försäljare (som dessutom var AIK:are, säger bara det) och erbjöd mig nån slags high-tec HD-box för ”bara” 999 kr.
Ja, det låter ju bra, men vad är haken undrade jag trött?
Jo, då binder jag upp mig på ytterligare 24 månader. MEN, jag kunde få prisgaranti dessa 24 månader vilket innebär att de inte får höja abonnemangspriset med ett öre under den tiden. Hmmm – låter inte dumt ändå.

Sedan visade det sig att den här boxen tydligen är just vad jag behöver eftersom den har något som heter ”On Demand”. Och om försäljaren har allt klart för sig (jag är inte riktigt övertygad där än) så innebär det att om jag exempelvis lägger barnen just när andra halvlek i någon match ska börja så kan jag ta det lugnt och helt enkelt sätta igång andra halvlek när jag är färdig med allt annat. Låter underbart – om det nu fungerar 😉

 

 

LÄS OCKSÅ

(9)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas