Annons
Annons

Senaste

Håll snusket borta från familjeprogrammen, tack

Att mina barn ska behöva titta på snusk bara för att de gillar Melodifestivalen tycker jag inte är okej.

I årets första deltävling blir det lite för mycket av den varan, tyvärr.

Att någon är så nervös så att hon säger att hon kissar på sig känns ganska harmlöst, det kan säkert framkalla en del fnitter hos de yngre besökarna.

Annons

Att sedan säga att Malmös högsta byggnad, Turning torso, ser ut som en penis är väl kanske inte heller hela världen, även om det inte är speciellt kul.

Men när programledaren Nour El Refai låtsas ”bråka” med förra årets programledare Gina Dirawi, som är med via en iPad som Nour håller i. Då säger Gina att hon vill titta runt lite. Och då tar Nour paddan och stoppar in den mellan benen under sin klänning och säger ”du kan titta här” och håller kvar den där en stund.

Jag tycker det sänder konstiga signaler och förstår inte humorn i det hela riktigt? Ska vi lära våra barn att det är så vi beter oss om vi blir irriterade på någon som vi exempelvis Skypar med? ”Titta här”. Och så bara in med paddan mellan benen?

Dessutom använder de ordet ”blatte”. Ett ord som jag inte tror att mina barn är bekanta med. Och som jag inte hade räknat med att behöva förklara för dem heller.

Mina barn ska se Mellon två gånger i morgon, först live på genrepet och sedan på teve på kvällen.

Så det var ju bra att jag såg detta före dem så att jag kan fundera ut bra svar och förklaringar.

Ännu bättre hade det förstås varit om manusförfattarna kunde undvika sådana saker i ett familjeprogram som ses av väldigt många barn.

LÄS OCKSÅ

(38)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas