Annons
Annons

Senaste

Gymkort och Viaplay på to-do-listan

Det bästa med nyårsfirandet är nyårsdagen. När jag får ligga i soffan i pyjamas hela dagen och titta på skidor och backhoppning och sedan beställa pizza och bara precis sitta upp den stunden jag äter för att sedan förflytta mig till sängen och se en film innan jag somnar. Tycker det borde finnas fler sådana dagar på året när det inte förväntas att man ska göra någonting 🙂

Annons

Men nu är det slut på slappandet. Tillbaka på jobb idag och ikväll får jag väl släpa mig till gymmet och köpa ett nytt gymkort så att jag kan komma igång med träningen igen. Det hägrar dessutom en solsemester alldeles för snart, hög tid att komma i bikiniform alltså 😉

Måste börja ta tag i det där med mitt OS-tittande också och beställa Viaplay kom jag på. Eftersom jag inte har några semesterdagar kvar att ta ut under OS så får jag försöka hänga med så gott det går genom att ha tävlingarna på i bakgrunden under tiden jag jobbar…

Hoppas alla haft en bra jul och ett trevligt nyårsfirande!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas