Annons
Annons

Senaste

Guldfirande i Malmö!

MFF sm-guld

Det är lika magiskt varje gång. Och nu börjar vi ju bli bortskämda med att få SM-guld i fotboll lite då och då här i Malmö. Både för damer och för herrar.

Jag har inte varit någon flitig besökare på Swedbank Stadion i år, det ska erkännas. Fyra-fem matcher har det väl blivit.

Annons

Men ett guldfirande på hemmaplan är ju svårt att motstå så i sista stund packade jag in dottern i bilen och begav mig iväg.

Drygt 13.000 andra MFF:are var också på plats. Och EN person som hejade på Brommapojkarna. Det var faktiskt ganska sött. Och efter slutsignalen gick Brommapojkarna bort till sin supporter och applåderade honom. Jag tror det låg en matchtröja från Brommapojkarnas Segerström, som så tragiskt gick bort för ett tag sedan, också där. Ihop med en MFF-halsduk. Spelarna, och supportern, fick (nästan) lika mycket applåder som MFF fick vid vid slutsignalen. Så det var god stämning i alla fall.

Ångrar inte alls att jag åkte dit faktiskt 🙂

Inte så mycket för själva matchen, det var väl varken så där speciellt välspelat eller spännande.

Temperaturen kunde jag också varit utan. Alla som gapar efter att vi ska spela Allsvenskan höst till vår kan lägga ner. Brrr.

Middagen bestående av två kokta korvar med kalla bröd och en flaska mineralvatten utan kolsyra var kanske inte heller kvällens höjdpunkt om man säger så.

Men det var värt alltihop för att få stå där på slutet och hylla Sveriges bästa lag. Igen.

Ingen himmel är så blå som min.

Malmö ff mål

Ser ni bollen i mitten? Sekunden efter jag tog denna bilden var bollen i mål 🙂

IMG_2538.JPG

Mästarna firades med fyrverkerier och lite drygt 13000 personer stannade kvar för att hylla laget, ledarna och tränarna.

Åge ledde sin trupp runt planen.

IMG_2534.JPG IMG_2540.JPG

LÄS OCKSÅ

(16)
(0)Annons


Annons

Senaste från allas