Annons
Annons

Senaste

Grilla med Börje Salming!

Tävlingsdags igen!
Grilla med Börje Salming? Ja, varför inte? I klippet lite längre ner verkar det ju kunna bli hur mysigt som helst. Eller som bokförlaget själva säger om boken: ”Börje Salming är känd för att vara en riktig hårding. I själva verket är han en äkta mjukis. Han trivs som bäst när han får gå hemma i Vaxholm och skrota, vattna blommorna, skjutsa ungar och passa barnbarn. Och han är kung vid grillen”.

Annons

Det låter fint – hur dags ska jag komma? 😉

Okej då – vi som inte blir bjudna får använda boken istället. I den får vi följa Salming när han tacklar biffar, fixar firrar och grejar grönsaker. Han bjuder på sina favoritrecept och bästa grilltips och berättar även om mat och minnen från tiden i Kiruna, på Kalfjället och i Kanada. Salming är lika stolt över sitt samiska arv som sin status som hockeylegend och här blandar han lika delar Norrland och Nordamerika.

Jag har 3 exemplar att lotta ut!

En intervju med Börje och tävlingsformulär hittar du här »»»

LÄS OCKSÅ

(12)
(0)Annons

 • En Grillbok skulle vara helt Underbart att ha..Jag är ju inte så bra på det här med grillning så kan Börje lära mej …då blev jag Lycklig och kanske t.o.m. proffs…Kramar och önskar mej själv Lycka till…Kramarna var ju till Er!!!! <3

 • Fredrik

  Hallå Johanna!
  DENNA vill jag vinna!
  Älskar mat och står vid grillen året runt, även om det blir lite fler tillfällen så här års…

  efterosm jag inte kunde ge min fru något nagellack i påsk så kanske jag kan ha större tur nu.. 😉

  Vem vet; kanske jag kan få dig att byta den utlovade lunchen mot en grillkväll med recept från boken? Fast då får den ju landa hos mig först…

  Ha det !

  Kram Fredrik


Annons

Senaste från allas